Promotion of the Book Success is in us

U prelepom ambijentu event centra Promenada, sa pogledom na reku, u četvrtak, 7. jula održana je promocija nove knjige Dragane Jovanović „Uspeh je u nama“.

Dugogodišnja instruktorka joge i NLP trener svoje dragoceno znanje i iskustvo pretočila je u ovu inspirativnu knjigu koja pokreće na promenu.
Program je vodila Aida Đedović, a o knjizi su govorile Beba Dragić, novinarka i PR B92, Marija Gičić, Senior Brand Manager Grand Aroma kafe, i Tanja Vučković, PR Lagune. Sve tri dame su se složile u oceni da je Dragana Jovanović pronašla formulu uspeha.

Dragana Jovanović je najpre sa prisutnima podelila svoju sreću zbog promocije nove knjige i istakla da je njena misija da pomaže: „Život se ubrzao, stres se uvećao, poslovi su nas preplavili… Kako da brinemo o sebi da bismo ostali zdravi, srećni i uspešni postao je najveći izazov današnjice.“ Na pitanje koji od mnogobrojnih alata možemo da koristimo pri susretu sa emocionalnim vampirima kojih ima mnogo, Dragana je kratko odgovorila: „Osmeh“.

Promociji su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života, a nastupio je gudački kvartet Wonder Strings. Gosti su uživali i u sjajnom nastupu Aleksandre Kovač.

Promotion of the Book Success is in usPromotion of the Book Success is in usPromotion of the Book Success is in us

„Uspeh je u nama“ predstavlja svojevrsni vodič koji vas usredsređuje na stvaranje uspešnog života, a ne samo uspešne karijere!

Izvor Press Serbia
Foto Fabrika Fotografa

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar