Gold Car 2016

Treću godinu po redu, magazin sa dugom tradicijom Auto Bild organizovao je gala slavlje povodom dodele nagrade za najbolji četvortočkaš godine.

Na glamuroznom slavlju u Stadion Hallu kojem je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti, kako iz sveta automobila, tako iz svih sfera javnog života, kao glavni pobednik proglašen je automobil Alfa Romeo Đulija koji je od strane žirija pobrao najviše glasova.

Pobednici po kategorijama nagrađeni su trofejima, a pobednik u generalnom plasmanu zaslužio je i veliku plaketu “Auto Bilda”, koju je u ime Alfa Romea primio Boris Čučković, marketing menadžer kompanije FCA Srbija. Nagrade dobitnicima, uručili su voditeljka Marija Radmanović, glumica Kalina Kovačević, glavna urednica “Ženske televizije” Snežana Dakić, fotograf Miloš Nadaždin, manekenka Sanja Papić, automobilista i član žirija Vladan Petrović, kao i predsednik UO Centra vinske kulture Vladimir Stojić i dizajner dr Marko Luković.

Sve prisutne goste zabavljala je muzika gudačkog kvarteta Wonder Strings kao i nastup Marine Tadić, dok je voditeljka Nikolina Pišek učinila da atmosfera na dodeli bude još prijatnija, a dodelu je iz prvog reda pratila Anđelka Prpić.
Zlatni auto 2016
Foto – Vesna Lalić

Plesač Ivan Mileusnić je sa svojim igračicama tokom plesne tačke otkrio Zlatni auto za ovu godinu, a voditeljka Marija Radmanović je oduševljena što ovakva dešavanja postoje u našoj zemlji.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar