Vodavoda water goes to Kuwait

Poznati srpski brend “Vodavoda” uskoro će se naći na tržištu Kuvajta, što će biti sedmo izvozno tržište ove kompanije iz Banje Vrujci, a note gudačkog kvarteta Wonder Strings bile su muzička uvertira pred potpisivanja ugovora između kompanije “Vodavoda” i kuvajtske “Caro General Trading Co. WL.L”.

Voda Voda Kuvajt gudački kvartet klasika svečano potisivanje ugovora

Đorđević je naglasio da “Vodavoda” nije fabrika već Dom vode. “Objekat u kome se ‘Vodavoda’ flašira mi ne zovemo fabrika, već Dom vode zbog toga što se ovde ništa ne proizvodi niti se prerađuje. Izvorsku vodu, koja dolazi sa dubine od 605 metara, flaširamo na najsavremeniji i najkvalitetniji način po najvišim svetskim standardima da bi očuvali njenu prirodnot”, rekao je Vojin Đorđević.

Prisutni su uživali u muzici sa repertoara za gudački kvaret, u zvuku popularne klasike, posebno uz poznate filmske numere, dok smo u izvođenju magičnog francuskog valcera iz Amelije Pulen imale i goste saradnice u umetničkom performansu.

Voda voda klasika gudacki kvartet svecano

Veoma interesantan trenutak i muzičko-scenski performans 🙂

voda voda muzicko scenski performans klasika kvartet

“Reč je o poslu koji je značajan po količini vode koja će se izvoziti i po finansijskom aspektu, ali je još značajniji zbog osvajanja novog, velikog i zahtevnog tržišta kao što je kuvajtsko. Srbija je bogata vodom i ima veliku šansu da bude izvoznik flaširane vode, ali uslov je da ta voda bude izuzetnog kvaliteta, da bude sertifikovana po najvišim standardima i da je vrhunski dizajnirana, a ‘Vodavoda’ sve te uslove ispunjava”, rekao je Đorđević.

“Vodavda” već se izvozi u Južnu Koreju, Hong Kong, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru, dok se pregovori o izvozu za Singapur privode kraju.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar