Eurobank Serbia and Manchester United

Mančester legenda Nemanja Vidić izrazio je zadovoljstvo što kao gost Eurobank ima priliku da se upozna sa Eurobank – Mančester junajted platnim karticama, koje su dostupne svim ljubiteljima fudbala, klijentima Banke.

kvartet fudbal gudački mančester junajted

Dolazak u Beograd Nemanje Vidića, jednog od najuspešnijih fudbalera Mančester Junajteda, označio je nastavak uspešne saradnje Eurobank i FK Mančester junajted, koja je i ozvaničena potpisivanjem novog četvorogodišnjeg ugovora.

Gudački kvartet Wonder Strings Mančester Junajted proslava

“U Mančester junajtedu timska igra i pobednički duh su na prvom mestu. Zahvaljujući Eurobank Mančester junajted platnim karticama postajete deo pobedničkog tima. Velika mi je čast što imam priliku da zaposlene Eurobank inspirišem na još veće uspehe, a sve ljubitelje fudbala u Srbiji na njihove svakodnevne životne pobede,“ izjavio je Nemanja Vidić ovom prilikom.

Tako je i u našem poslu – bez timskog rada naš gudački kvartet ne bi mogao da funkcioniše ovako dobro 🙂 Veliko nam je zadovoljstvo da je muzika našeg gudačkog kvarteta ovom događaju dala posebnu notu, uživale smo svirajući!

Gudački kvartet Wonder Strings Mančester Junajted proslava