Naši članovi

Wonder strings čine profesionalni muzičari, članovi simfonijskih i kamernih orkestara sa višegodišnjim iskustvom u koncertitanju i živim nastupima u Srbiji i inostranstvu.

Wonder strings - Mirjana NeskovićMirjana Nešković

Zamenik koncertmajstora Beogradske filharmonije. Svira i violu. Aktivna je kao kamerni muzičar. Bavi se studijskim radom.


Wonder strings - Aleksandra Sandra PopovićAleksandra Sandra Popović

Violinista u Simfonijskom orkestru radio televizije Srbije. Svira i violu. Bavi se pisanjem gudačkih aranžmana i pisanjem muzičkih tekstova.


Wonder strings - Ivana UzelacIvana Uzelac

Zamenik vođe viola Beogradske Filharmonije. Saradnik je mnogih kamernih i simfonijskih orkestara Beograda i šire. Pasionirani ljubitelj mjuzikla koji često i svira.


Wonder strings - Danijela MilutinovićDanijela Milutinović

Profesor violončela u muzičkoj školi “Dr Vojislav Vučkovic” i članica Tria Agape. Magistrirala je na Hochschule fur Musik und Drama u Hanoveru.


Wonder strings - Natalija DelevićNatalija Delević

Violončelo, profesor kamerne muzike u MŠ “Josip Slavenski”. Radi i kao PR muzičkih festivala.


Wonder strings - Ivana Iva UgrčićIvana Iva Ugrčić

Flautist, radi kao samostalni umetnik, solista-koncert majstor i član kamernih sastava. Uža specijalnost i sfera interesovanja je muzika XX veka. Snimala i nastupala sa raznim bendovima iz oblasti rock-a, jazz-a, elektro muzike.


Katarina Petković

Svira violinu i violu. Stalni je član kamernog orkestara Gudači Sv. Đorđa.


Željka Milošević

Harfistkinja koja nastupa kao solista i kao član raznih sastava sa različitim repertoarima. Pored sviranja, osnivač je i nastavnik privatne škole harfe za sve uzraste u Novom Sadu i nastavnik dizajna zvuka i muzičke produkcije u Srednjoj muzičkoj školi u Somboru.


Maja Marjanović

Violistkinja, stalni član kamernog orkestra Gudači sv. Đorđa i docent na FMU.


Wonder strings - Aleksandar RadulovićAleksandar Radulović

Beogradski perkusionista, član beogradske filharmonije i bendova Balkanika i Gitarsi. Svira na svim udaračkim instrumentima koje možete da zamislite.