Saradnici

Aleksandar Sanja Ilić

Aleksandar Sanja Ilić je jedan od najpoznatijih kompozitora pop-rok muzike bivše  Jugoslavije. Komponovao je pesme za gotovo sve značajnije pevače. Osvojio je mnoštvo nagrada publike i žirija na festivalima u regionu. 1998. godine osnovao je grupu Balkanika.

Muzika koju izvodi Balkanika je inspirisana etno muzikom Balkana. Stare melodije Balkana koje izvode brilijantni muzičari na tradicionalnim instrumentima, dočaravaju atmosferu ovog podneblja u novom ruhu za novi milenijum.

Wonder kvartet je u stalnoj saradnji sa Aleksandrom Sanjom Ilić i etno sastavom Balkanika od 2004. godine sa kojim je ostvario niz nastupa u zemlji i inostranstvu.

Miško Plavi

Miško Plavi se pojavio na muzičkoj sceni početkom osamdesetih, sada već prošlog veka. Učestvovao je u stvaranju Novog Talasa kao član nekoliko bendova. Profesionalno počinje da se bavi muzikom u bendu D-Boys (1982-1986) kao gitarista, basista i aranžer. Sa grupom Piloti radi od 1986. do 1997. godine, kao gitarista, basista, klavijaturista, ali i kao snimatelj, aranžer i producent. Kao basista paralelno je nastupao sa grupom EKV, na promo turneji albuma Dum Dum.

Od 2000. godine svirao je na više od 150 koncerata širom Japana, nastupajući solo na harmonici sa autorskim programom Music Around the World.

Wonder strings ostvario je saradnju sa Miškom Plavim svirajuči gudačke deonice u pesmi “Ti i ja i Sena”. Wonder gudački kvartet bo je počasni gost na oba koncerta Miška Plavog koji su se održali u Domu Omladine u Beogradu 2010. i 2011. godine.

Katarina Kačunković

Katarina Kačunković je naša poznata džez pevačica.

Wonder strings ostvario je saradnju sa Katarinom učestvujući na albumu Tribute to Mirko Šouc.

Ovaj album posvećen je muzici poznatog srpskog kompozitora. CD, inače treći album Katarine Kačunković, ima namerni retro prizvuk vremena progresa kasnih 50-ih i početka 60-ih godina građanskog Beograda.

Wonder gudački kvartet je svirao dve numere na albumu Proplanak i prelepu baladu “Plave daljine”.

Bend Kontrast

Bend Kontrast je mladi rok bend iz Beograda koji čini tim afirmisanih muzičara, koji su već dugi niz godina poznati na domaćoj i inostranoj muzičkoj sceni. Svoj prvi album Trenutni hir izdali su 2012. godine za PGRP RTS.

Wonder gudački kvartet je svirao tri numere na albumu benda Kontrast“Jesen”, “Ostani“, “Bilo kad, bilo gde”.