Rođendanska žurka RTV Pančevo

Regionalna Radio-televizija Pančevo proslavila je 24. rođendan, uz veliki broj gostiju iz političkog, privrednog, kulturnog i sportskog života Pančeva u foajeu Kulturnog centra Pančeva.

RTV Pančevo rođendan

RTV Pančevo rođendan

“Regionalna RTV Pančevo s velikim ponosom obeležava 24 godine. To govori o tradiciji i kontinuitetu medijske kuće, ali i o budućnosti i planovima koji su tek pred nama” – istakla je Tatjana Cuk, izvršna direktorka Radio-televizije Pančevo u obraćanju prisutnima.

Prisutnima su se obratile mnoge poznate i javne ličnosti iz kulturnog i medijskog zivota Pančeva, između ostalih gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov,  novinar regionalne RTV Pančevo, ovogodišnji dobitnik Novembarske nagrade Dragan  Vujačić,  Karolj Ranc, pomoćnik gradonačelnika Pančeva,  i mnogi drugi.

Prisutne goste  zabavljao je gudački kvartet Wonder Strings uz pojačanje na perkusijama koje je svirao Aleksandar Raulović, njihov dugogodišnji saradnik.  Rođendan TV Pančevo bio je odlična prilika da ovaj sastav predstavi svoj novi album Wonder, YU Rock!  sa obradama poznatih hitova stare Jugoslavije.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar